Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα

Διέγραψε η Νέα Δημοκρατία το στέλεχος που… χαιρόταν για το κάψιμο προσφυγικής δομής

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφασή της να διαγράψει τον Διαμαντή Καρασούλα, το στέλεχός της από την Ηλεία που προκάλεσε σάλο και οργή με σχόλιά του στο Facebook, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας», αναφέρει η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για τη διαγραφή.

Click4more Οργή για στέλεχος της ΝΔ που… χάρηκε για το κάψιμο προσφυγικής δομής στη Λέσβο

“Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα  επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια”, δήλωσε ο Γιώργος Στεργίου.

Τα σχόλια της ντροπής από τον Καρασούλα 

Όταν το βράδυ του Σαββάτου έπιασε φωτιά το σχολείο της προσφυγικής δομής One Happy Family στη Λέσβο, ο Διαμαντής Καρασούλας μπήκε στην ανάρτηση της είδησης που έκανε η Καθημερινή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και το πρώτο σχόλιο που θεώρησε σωστό (!) να κάνει ήταν να κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), γράφοντας «οne happy night».

Όταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» το πρώτο σχόλιο, όχι μόνο δεν αρνήθηκε ότι χαίρεται για την καταστροφή, αλλά έκανε ένα ακόμη πιο χυδαίο και ντροπιαστικό σχόλιο: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Φαίνεται ότι μετά το σάλο των όσων έγραψε, ο Διαμαντής Καρασούλας διέγραψε τα σχόλιά του. Αλλά για κακή του τύχη, τα screenshot μένουν…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις