Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δικογραφίες φωτιά στη Βουλή κατά Πολάκη και Βαρουφάκη

Δικογραφίες φωτιά στη Βουλή κατά Πολάκη και Βαρουφάκη

Τρεις δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορούν τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Η πρώτη δικογραφία αφορά μήνυση δύο κατοίκων της Κοζάνης για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού όσο και κατά του κ. Πολάκη για τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των κρατικών νοσοκομείων της πόλης τους λόγω της έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των πολιτών.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς σε βάρος του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο κ Πολάκης είχε δηλώσει πως ορίστηκε υψηλή αμοιβή για ορθοπεδική εξέταση με μηχάνημα που στην Ελλάδα διαθέτει μόνο ο κ. Σαλμάς.

Η τρίτη δικογραφία αφορά τον κ. Βαρουφάκη και σχηματίστηκε μετά από μήνυση για τον αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Ο πολίτης καταγγέλει το κ. Βαρουφάκη υπο στηρίζοντας πως με πράξεις και παραλείψεις του υπονόμευσε την έγκαιρη και συμφέρουσα συμφωνά με τους δανειστές κατά παράβαση της εντολής που είχε από τον Πρωθυπουργό, τη Βουλή και το λαό.

Επίσης υποστηρίζει πως με προσχηματικό και ψευδώνυμο τρόπο παραβίασε την εντολή του λαού, ασκώντας το έργο του ως τηλεπερσόνα και ως συνεντευξιαζόμενος μάγος της δημιουργικής ασάφειας, αλλά και ως δημοδιδάσκαλος της θεωρίας των παιγνίων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε