Πολιτική

Δήμητρα Λιάνη κατά Γιώργου Παπανδρέου: Διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ

Σκληρή ανάρτηση από τη Δήμητρα Λιάνη για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη, τελευταία σύζυγος του ιστορικού ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, με ανάρτηση στο facebook επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό και μεταξύ άλλων λέει πως έχει την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του και πως διχάζει και αποσυνθέτει ο,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη έχει ως εξής: 40 χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Λούκα Κατσέλη ευχαριστεί τη Νέα Αριστερά που υποστηρίζει την υποψηφιότητά της για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Η υποψηφιότητα οφείλει να προάγει την ενότητα και να σηματοδοτεί τον υπερκομματικό χαρακτήρα της θέσης του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε η Λούκα Κατσέλη
Η Λούκα Κατσέλη ευχαριστεί τη Νέα Αριστερά που υποστηρίζει την υποψηφιότητά της για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η βόλτα του Κώστα Τασούλα στην Κηφισιά - Το ενωτικό μήνυμα και οι αναφορές στο ποδόσφαιρο και στον Ευάγγελο Αβέρωφ
Ο Κώστας Τασούλας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι πως θα συνεχίσει να απολαμβάνει τους περιπάτους του ακόμα και όταν θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κώστας Τασούλας: Η βόλτα στην Κηφισιά, το ενωτικό μήνυμα και οι αναφορές στο ποδόσφαιρο και στον Ευάγγελο Αβέρωφ