Πολιτική

Δήμητρα Λιάνη: Το βιβλίο της προκαλεί ήδη σάλο! Τα ονόματα που αναφέρει

Νέες λεπτομέρειες για όσα περιέχονται στο βιβλίο της Δήμητρας Λιάνη, Οργή του Ανδρέα! Στις 500 και πλέον σελίδες του, αναπτύσσεται η πολιτική δράση του Ανδρέα Παπανδρέου -κυρίως ως πρωθυπουργού-, οι ιδέες του και η συμβολή τους στον τόπο.

Μέσα σε αυτό, περιέχονται αποκαλύψεις και αδημοσίευτα ντοκουμέντα, το πολιτικό παρασκήνιο αλλά και πρόσωπα, γεγονότα και άγνωστες ιστορίες. Επίσης, ποια ήταν η θέση του Ανδρέα για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αλλά και γιατί ήταν οργισμένος για τους επιγόνους του. Περιγράφει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως έναν ανέντιμο αντίπαλο, πως μιλούσε για την «άγονο ευφυΐα» του Βαγγέλη Βενιζέλου αλλά και ποιοι κύκλοι επέβαλαν πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη.

Η Δήμητρα Λιάνη περιγράφει και τα 70 σημεία που δείχνουν πώς ο Γιώργος Παπανδρέου μεταμορφώθηκε σε αντί-Ανδρέα αλλά και πώς ο Κώστας Λαλιώτης οδηγήθηκε σε παραίτηση από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ με παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα.

Αναφέρεται επίσης στον Θεόδωρο Πάγκαλο ως “ο ιστορικά στρεψόδικος νεοδεξιός!”, χαρακτηρίζει τον Ηλία Μόσιαλο ως ένα πολιτικό γενόσημο, ενώ μιλάει και για πολιτικούς από άλλα κόμματα όπως τον Μίμη Ανδρουλάκη, την Μαρία Δαμανάκη, τον Στέφανος Μάνος και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1