Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Δημήτρης Καμπόσος: Τον διέγραψε ο Μητσοτάκης μετά το παραλήρημα για τον Μπουτάρη [vid]

Δημήτρης Καμπόσος: Τον διέγραψε ο Μητσοτάκης μετά το παραλήρημα για τον Μπουτάρη [vid]
Φωτογραφία από: Youtube

– Μία λιτή ανακοίνωση και ο Δημήτρης Καμπόσος… αποτελεί παρελθόν από το “γαλάζιο” στρατόπεδο!
– Ο δήμαρχος Άργους είχε πει μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη: “Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών”
– Σήμερα επανήλθε με ένα… παραληρηματικό βίντεο – διάγγελμα στο οποίο ασκεί σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
– Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε την διαγραφή του – Καταγγέλλει επίσης ότι το βίντεο διεγράφη σκόπιμα από το YouTube!
– Δείτε το βίντεο που προκάλεσε τον… χαμό και έφερε την διαγραφή του από το κόμμα της ΝΔ με εντολή του προέδρου του

Ο Δημήτρης Καμπόσος προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις με αφορμή την χυδαία επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Και λέμε εκ νέου διότι μετά την επίθεση, είχε σχολιάσει “αυτή είναι η μοίρα των προδοτών” και σήμερα… επανήλθε.

Δείτε το σχόλιό του στα social media

Επανήλθε με ένα βίντεο στο οποίο… και τι δεν λέει! Μετά το παραλήρημα, λοιπόν, διαγράφεται από την Νέα Δημοκρατία, με εντολή του αρχηγού του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε στην συνέχεια το βίντεο με τις προκλήσεις του δημάρχου Άργους

Πιο συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Και… tweet Μητσοτάκη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, ο αρχηγός της ΝΔ έκανε και tweet για το ζήτημα. Σε αυτό τονίζει: “Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας“.

Δημήτρης Καμπόσος: “Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία”

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 08.06.2018, ο Δημήτρης Καμπόσος αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα όπως «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτα που πιστεύουμε;».

Επίσης τονίζει: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Και συνεχίζει: «Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά; Έχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. ’Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».

Δείτε το βίντεο

ΣΥΡΙΖΑ… χτύπημα πρώτο: “Ακροδεξιό παραλήρημα”

Το κυβερνών κόμμα, μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ζήτησε την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τόνιζε:

“Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία.

Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ; Το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=DL-sjMXLlZ4 (μετά το 7.30 οι αναφορές σε Γ. Μπουτάρη)”.

ΣΥΡΙΖΑ… χτύπημα δεύτερο: “Απέσυραν το βίντεο”!

Δημήτρης Καμπόσος

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν έμεινε… στην πρώτη ανακοίνωση και με δεύτερη καταγγέλλει πως το βίντεο “κατέβηκε” σκόπιμα! Στην δεύτερη ανακοίνωση, λοιπόν, το απόσπασμα επισυνάπτεται εκ νέου, με το σχόλιο να αναφέρει:

Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

Και σε link: https://www.youtube.com/watch?v=Yq6OC5DvR_U&feature=youtu.be”.

ΣΥΡΙΖΑ… χτύπημα τρίτο: Η αντίδραση για την διαγραφή

Λίγο αργότερα το κυβερνών κόμμα εξέδωσε και τρίτη ανακοίνωση, αυτή τη φορά μετά την επίσημη διαγραφή του δημάρχου Άργους από την ΝΔ. Μια ανακοίνωση στην οποία ασκείται δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: “Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες”.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις