Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Δήμος Θεσσαλονίκης: 20+6 νέους υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Δήμος Θεσσαλονίκης: 20+6 νέους υποψηφίους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Ακόμη 26 στελέχη υποδέχεται σήμερα (2/8) ο συνδυασμός «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», του οποίου ηγείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι:

  1. Νεκτάριος Βλάχος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1973.

  1. Γιώργος Δόντσιος

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Δόντσιος φοίτησε στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται επί 32 χρόνια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ως νοσηλευτής. Είναι προϊστάμενος της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, εκπρόσωπος των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος του τμήματος Μακεδονίας – Θράκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και υπεύθυνος τομέα υγείας στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

  1. Δήμητρα Καμπουράκη

Είναι δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού». Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης καθώς και μέλος του Δ.Σ. των Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι εθελόντρια και μέλος σε διοικητικά συμβούλια σωματείων με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τον πολιτισμό. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο έφηβων αγοριών.

  1. Νικόλαος Μπάμπος

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1985, ο Νικόλαος Μπάμπος είναι πτυχιούχος ασφαλιστικός πράκτορας και συντονιστής ασφαλίσεων. Εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας κι ως μεσίτης ακινήτων, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στον χώρο της εστίασης. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

  1. Χρήστος Συμεωνίδης

Ο Χρήστος Συμεωνίδης γεννήθηκε στην Κρανέα Πέλλας. Τον Ιούνιο του 1993 κατατάχθηκε στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., τοποθετούμενος αρχικά στο Δ’ Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε επί 15 χρόνια σε υπηρεσίες Τροχαίας. Τα τελευταία 13 έτη υπηρετεί στην Άμεση Δράση και ειδικότερα στο πόστο του εκφωνητή, έχοντας διαχειριστεί πολλά και σοβαρά περιστατικά. Από το 2015 είναι στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κατέχοντας τη θέση του Αντιπροέδρου (2015-2021) και από το 2021 τη θέση του Αν. Γενικού Γραμματέα. Τρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και για πάνω από 40 χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τόσο όσο ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

  1. Ειρήνη Χάψαλη

Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως καθηγήτρια Οικονομικών στο Ιδιωτικό Ενιαίο Λύκειο «Αριστοτέλειο Κολλέγιο» Θεσσαλονίκης εδώ και 20 χρόνια. Αποτελεί ενεργό μέλος του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα» και τακτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, φορέα με συμβουλευτική ιδιότητα στον ΟΗΕ.

 

Οι 20 νέοι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι είναι οι εξής:

Α΄ Δημοτική Κοινότητα

  1. Σπύρος Λουτσόπουλος
  2. Ηλίας Παπαστογιαννίδης
  3. Εύα Ρογκότη
  4. Θεόδωρος Τζέμης
  5. Γεωργία Φεσατίδου

 

Β΄ Δημοτική Κοινότητα

  1. Χριστίνα Κεχαγιά
  2. Στέλλα Σωτήρκου

 

Δ΄ Δημοτική Κοινότητα

  1. Ιορδάνης Αναστασίου
  2. Γεώργιος Δαγκλής
  3. Παντελής Κλαδήσιος
  4. Αναστασία Λοϊζάκη
  5. Σωτήρης Συλληβρίδης
  6. Γιώργος Φιλιππίδης
  7. Ελένη Φουρκιώτη
  8. Γεωργία Χασαπίδου

 

Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

  1. Γιούλη Ατματζίδου
  2. Αθανάσιος Καρανάσιος
  3. Αντώνης Μάνος
  4. Αλέξανδρος Σκεπαριανός

 

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας

20. Μαρία Θωμίδου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις