Πολιτική

Δημοσκόπηση: Σαρώνει ο Κ. Μπακογιάννης στην Αθήνα – 13,1% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

“Αέρα” νικητή στον Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, αλλά και διεύρυνση της διαφοράς της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύει νέα δημοσκόπηση.

Στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής (17.2.2019), και συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο της Αθήνας, το προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη είναι μεγάλο, αφού λαμβάνει ποσοστό 38,3%. Δεύτερος έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος με 12%. Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος λαμβάνει 10,1%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 8,1% και ο Νίκος Σοφιανός 4,8%.

Ο κ. Μπακογιάννης συσπειρώνει σε υψηλό βαθμό τους ψηφοφόρους της ΝΔ και εμφανίζει μεγάλη διείσδυση και στους φίλα προσκείμενους σε άλλες πολιτικές παρατάξεις.

Απόδειξη, ότι ο δεύτερος, ο κ. Γερουλάνος, απέχει 26,2 ποσοστιαίες μονάδες από τον εκλεκτό της οδού Πειραιώς για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Bakogiannis

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 31,2% η ΝΔ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ευρήματα της ίδιας δημοσκόπησης, που αφορούν τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Dimoskopisi Proto Thema prothesi psifou

Η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου (πίνακας πάνω) με ποσοστό 31,2%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 18,1% της προτίμησης των ερωτηθέντων.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8%, το ΚΙΝΑΛ με 5,6% και το ΚΚΕ με 4,7%.

Δείτε σχετικό βίντεο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ για τη δημοσκόπηση:

πηγές: ΣΚΑΪ – Πρώτο Θέμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης το παραδέχτηκε με αυτοπεποίθηση και χιούμορ: «Και μαλλιά έβαλα και μπότοξ έκανα, βάζω και κρέμες»
Ίσως είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός και μάλιστα προερχόμενος από τον χώρο της λεγόμενης, συντηρητικής παράταξης, που κάνει μία τόσο τολμηρή δημόσια ομολογία
Άδωνις Γεωργιάδης
14
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς: «Αν ψάχνει υπαίτιους ας κοιτάξει στον καθρέφτη του»
«Ο πρωθυπουργός εργαλειοποίησε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για να εμποδίσει τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τυχόν ευθύνες των υπουργών του», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Ο Μητσοτάκης απάντησε έμμεσα στον Καραμανλή για τη Δικαιοσύνη: H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης μπορεί εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών
«Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν» τόνισε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 81