Πολιτική

Ο Κώστας Μπακογιάννης μια μέρα πριν διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων γιορτάζει με τον μικρό Δήμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως το προηγούμενο Σάββατο πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, έτσι κι αυτό, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να το περάσει με την οικογένειά του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μια μέρα πριν διεκδικήσει ξανά τον μεγάλο Δήμο της Αθήνας γιόρτασε τα γενέθλια του… μικρού Δήμου.

Πρόκειται για τον γιο του Δήμο, καρπό του γάμου του με τη Σία Κοσιώνη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα που πέρασε, όμως η οικογένεια και ο ίδιος θα τα γιορτάσει σήμερα (14.10.2023), με το πάρτι που έχει προγραμματιστεί.

Χτες το βράδυ, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, ο Δήμαρχος Αθηναίων πήγε στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του, στο Σύνταγμα, και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
25
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33
Ο Μάριος Σαλμάς θέτει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τη Singular Logic ενόψει εκλογών: «Να μην μπορεί να αμφισβητηθεί το αδιάβλητο»
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και ρωτά αν εξετάζεται εναλλακτική λύση για την πληροφορική υποστήριξη της διαδικασίας
Μάριος Σαλμάς 9