Πολιτική

Ο Κώστας Μπακογιάννης μια μέρα πριν διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων γιορτάζει με τον μικρό Δήμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως το προηγούμενο Σάββατο πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, έτσι κι αυτό, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να το περάσει με την οικογένειά του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μια μέρα πριν διεκδικήσει ξανά τον μεγάλο Δήμο της Αθήνας γιόρτασε τα γενέθλια του… μικρού Δήμου.

Πρόκειται για τον γιο του Δήμο, καρπό του γάμου του με τη Σία Κοσιώνη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα που πέρασε, όμως η οικογένεια και ο ίδιος θα τα γιορτάσει σήμερα (14.10.2023), με το πάρτι που έχει προγραμματιστεί.

Χτες το βράδυ, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, ο Δήμαρχος Αθηναίων πήγε στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του, στο Σύνταγμα, και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 53
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16