Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Διόρισαν υπάλληλο στον πρώην πρόεδρο Κ.Ο. που πλέον δεν… υπάρχει!

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό: Υπάλληλος διορίστηκε με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στο γραφείο πρώην βουλευτή, ο οποίος ήταν πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας που πλέον δεν… υπάρχει!

Το σχετικό έγγραφο αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης. Την απόφαση του Νίκου Βούτση υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως Ανδριάνα Ντινοπούλου. Με αυτή, διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής η Φιλάνθη Χριστοδούλου. Όλα καλά ως εδώ.

Το θέμα είναι ότι η κα Χριστοδούλου διορίστηκε στο γραφείο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Σταυρογιάννη. Και πως γίνεται να διορίζονται υπάλληλοι σε γραφεία πρώην βουλευτών; Γίνεται και παραγίνεται σύμφωνα με παλιά διάταξη, η οποία επιτρέπει να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους όσοι έχουν διατελέσει έστω και για μια μέρα πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών. Ήταν οι βουλευτές (ανάμεσά τους και οι Β. Πολύδωρας, Α. Λοβέρδος, Ν. Νικολόπουλος, Ι. Κουράκος, Ραχήλ Μακρή, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Χρ. Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη κ.ά.) που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους και δημιούργησαν Κ.Ο. λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του 2014.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε