Πολιτική

ΔΝΤ: Διώξτε όσους επαναπροσλάβατε στο Δημόσιο

Εκτός από τις ομαδικές απολύσεις, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να διώξει όλους όσους επαναπροσέλαβε στο Δημόσιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη σκληρή στάση που έχει υιοθετήσει από την αρχή των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα εξακολουθεί να ακολουθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, σε παρέμβασή του στην εκπομπή ONline με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το Ταμείο όχι μόνο δεν έχει… “ξεχάσει” τις ομαδικές απολύσεις, αλλά θέλει να φύγουν και όσοι επέστρεψαν με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Δηλαδή, οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών!

Όλα αυτά ενώ το ΔΝΤ αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του Μαξίμου πως η συμφωνία… καθαρογράφεται. «Δεν έχω τίποτα να προσφέρω. Να απευθυνθείτε στην ελληνική κυβέρνηση», είπε εκπρόσωπος του Ταμείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
185