Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έφεραν βουλευτή από το νοσοκομείο για να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

Έφεραν βουλευτή από το νοσοκομείο για να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

 O λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος ψήφισε τελικά το πολυνομοσχέδιο

 Ήταν τέτοια η πίεση της κυβέρνησης για να υπερψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να πιέζουν σκληρά τους βουλευτές έτσι ώστε να βρεθούν στη Βουλή για να υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και εκείνη του Νίκου Σηφουνάκη! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σήμερα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Λόγω της οριακής πλειοψηφίας όμως ο Νίκος Σηφουνάκης και μετά από σχετική άδεια των θεράποντων γιατρών, ήρθε στη Βουλή για λίγα λεπτά, ψήφισε το πολυνομοσχέδιο και αποχώρησε, προκειμένου να επιστρέψει στο νοσοκομείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισε η κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο – Απών ο Απόστολος Κακλαμάνης – Καταψήφισε ο Π. Κουκουλόπουλος το άρθρο για τη Δημοτική Αστυνομία

Θρίλερ στην κυβέρνηση με την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου – Μήνυμα Μπαλτάκου: Όποιος δεν θέλει δεν ψηφίζει και εκλογές τον Αύγουστο

Τσίπρας: “Ο Σαμαράς, έχει λιγότερες αρμοδιότητες από δήμαρχο της Κάτω Σαξονίας” – Στουρνάρας: “Επενδύεται στο φόβο του κόσμου”

“Μασάζ” σε βουλευτές που απειλούν να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο

Στην αντεπίθεση η Ραχήλ Μακρή για το “κάτσε κάτω, μωρή!” – Διαβάστε στο Newsit την επιστολή της στον Μεϊμαράκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε