Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έφη Αχτσιόγλου: Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά της – Ανοικτή στήριξη και από Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Έφη Αχτσιόγλου: Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά της – Ανοικτή στήριξη και από Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Μόνη της θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην αυριανή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου και θα πλαισιώνεται από στενούς της συνεργάτες.

Η ανακοίνωση θα γίνει αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών.  Η Έφη Αχτσιόγλου θα διαβάσει μια δήλωση με την οποία θα δηλώνει το παρών στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την κα Αχτσιόγλου στηρίζει ανοικτά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και μάλιστα είναι σε ανοικτή γραμμή ενώ το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να διαδραματίσει νέο ρόλο στο επιτελείο της.

Να θυμίσουμε ότι όπως ήδη έγραψε το newsit.gr, η πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου τα τελευταία εικοσιτετράωρα συναντήθηκε με στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να έχει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε με προεδρικούς, με στελέχη από τους Πασοκογενείς και φυσικά με πρόσωπα από την Ομπρέλα.

Πιο αναλυτικά, συναντήθηκε με τους: Ευάγγελο Αποστολάκη, Γιάννη Δραγασάκη, Γιάννη Ραγκούση, Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο Μπίστη. Δηλαδή αρκετά από τα στελέχη που μέχρι πρότινος ήταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τώρα εμφανίζονται να συντάσσονται με την Έφη Αχτσιόγλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις