Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Έφη Αχτσιόγλου: «Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι» – Χαλάρωση πριν τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Αχτσιόγλου: «Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι» – Χαλάρωση πριν τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Στιγμές χαλάρωσης πέρασε σήμερα Σάββατο (22.9.2023) η Έφη Αχτσιόγλου μαζί με το 2χρονο παιδάκι της, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες είναι η ίδια υποψήφια μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου στους δημοσιογράφους που την πέτυχαν την ώρα που έκανε περίπατο με τον γιο της, χαλαρώνοντας λίγο πριν τη 2η εκλογική μάχη που καλείται να δώσει ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου ήταν χαμογελαστή και διατεθειμένη να ρίξει τους τόνους, μετά τις ανταλλαγές… πυρών των τελευταίων ημερών με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Σήμερα έχει ξεκούραση, έχει χαλάρωση, έχει βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας, τις κανονικές, τις ωραίες», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου. «Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και την άλλη ημέρα να είμαστε αποτελεσματικοί», πρόσθεσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρξε μια ένταση αλλά νομίζω ότι από Δευτέρα μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Τώρα, από τη δικιά μου πλευρά, νομίζω ότι έχω δείξει πια όλα αυτά τα χρόνια μια διάθεση ενότητας και ένα πολιτικό περιεχόμενο αλλά στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες θα αποφασίσουν», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος», δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, εξηγώντας ότι «ήταν μετά την ήττα του Ιουνίο και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».

Σημειώνεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα ψηφίσει αύριο Κυριακή (24.9.2023) στις 11:00 στο Αιγάλεω, στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις