Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα (08/10) των εφημερίδων

Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.
Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συγχωνεύσεις πανεπιστημιακών σχολών». ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: «Σύρριζα και σε μια εθνική καταστροφή». ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πανικός για την εξέγερση των πλειστηριασμών».  ΕΘΝΟΣ: «Η εφορία online σε 84 χώρες». EΣΤΙΑ: «Ανθ ημων Κιμούλης». Η ΑΥΓΗ: «Οργισμένη απάντηση δικαστών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΔΝΤ το βαποράκι των εργοδοτών». Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Χαμηλά ο πήχυς στο γυμνάσιο». TA NEA: «Το χρέος φυλάει τα έρημα». ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Προς πρωθυπουργό “κοινής αποδοχής”». ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Βαρύ τίμημα για τα λαϊκά νοικοκυριά». Στο ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου: «Ανοιχτά… χρέη για τον Τσίπρα». Εspresso: «Δύο γυναίκες κυνηγούσαν τον Καραμανλή». Kontranews: «Κανένα σπίτι δεν θα βγαίνει στο σφυρί όταν είναι πρώτη κατοικία».

Οικονομικές εφημερίδες: ΑΓΟΡΑ: «Παρέμβαση Ντράγκι για το χρέος». Η ΑΞΙΑ: «Οι δύο δρόμοι… Ελπίδα ή αδιέξοδο». ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Στο “σφυρί” 5.000 ακίνητα». ΚΕΦΑΛΑΙΟ: «Όλοι φοροφυγάδες, μέχρι αποδείξεως του εναντίου!». ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πολυγλωσσία για το χρέος».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε