Πολιτική

Έγινε και η πρώτη τηλεακρόαση φορέων στην Βουλή (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τηλεακρόαση φορέων για πρώτη φορά και στην Βουλή των Ελλήνων σήμερα κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, σε εναρμόνιση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού αλλά και τον εκσυγχρονισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για την πληρότητα του νομοθετικού έργου.

Το τεχνολογικό ποδαρικό των τηλεδιασκέψεων στις συνεδριάσεις των Επιτροπών ξεκίνησε ομαλά με μόνο κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά τις αρχικές συνδέσεις και ποιος από τους 25 φορείς που συμμετέχουν μιλούσε.

Και οι 25 εκπρόσωποι φορέων εμφανίσθηκαν αρχικά στην οθόνη, ενώ κάθε φορά που δινόταν ο λόγος σε καθένα, εμφανιζόταν σε πλήρη εικόνα για να τοποθετηθεί. 

tileakroasi

Η προετοιμασία για την υλοποίηση της συνεδρίασης είχε γίνει από τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην μετάδοση.

Από 4 Μαΐου πάντως, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων η Βουλή επανέρχεται σε συνθήκες κανονικότητας η Βουλή, καθώς θα υπάρξει σταδιακή αύξηση της συμμετοχής των βουλευτών στις συζητήσεις των νομοσχεδίων. Παράλληλα, θα συνεδριάζει τρεις φορές την εβδομάδα η Ολομέλεια για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
57