Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» – Νέα ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» – Νέα ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Κάλεσμα στους πολίτες να ενώσουν τη φωνή και την προσπάθειά τους στον αγώνα για τη Θεσσαλονίκη απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τα αποψινά (03/09) εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», του οποίου ηγείται εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

«Αυτές τις 35 μέρες που έμειναν μέχρι τις εκλογές επιθυμώ να μεταφέρετε ένα μήνυμα: το μήνυμα της αγάπης και της δημιουργίας για την πόλη», είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους συμβούλους, τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης και προς το πλήθος του κόσμου που έδωσε το «παρών» στη γεμάτη παλμό εκδήλωση εγκαινίων.

«Σήμερα ξεκινάει μια πολύ ωραία προσπάθεια, για να φτάσουμε στην 8η Οκτωβρίου. Κάθε Θεσσαλονικιός θα έχει ενημερωθεί για τη δουλειά, για το έργο μας, για τις προθέσεις και τις δεσμεύσεις μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, καλώντας τους δημότες να πουν και πάλι «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και να δώσουν στην παράταξη νέα ψήφο εμπιστοσύνης, ακόμα πιο δυνατή.

Ο κ. Ζέρβας ανέλαβε τη δέσμευση ότι στα επόμενα πέντε χρόνια κάθε γειτονιά της πόλης θα είναι αναβαθμισμένη και θα έχει αλλάξει πρόσωπο και ότι η Θεσσαλονίκη του 2030 θα είναι «μια ευρωπαϊκή μητρόπολη, που θα ανταποκρίνεται σε όλα όσα ονειρευτήκαμε».

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να είμαστε «τόσο θωρακισμένοι, δυνατοί και ενωμένοι, ώστε η Θεσσαλονίκη μας να μη χάσει ούτε μία μέρα, ούτε μία ευκαιρία».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή κατά την τρέχουσα τετραετία, λόγω της απλής αναλογικής, της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης, του πληθωρισμού. «Ήταν τέσσερα δύσκολα χρόνια. Ήταν όμως και χρόνια δημιουργίας, χρόνια κατά τα οποία τέθηκαν οι βάσεις και τα θεμέλια, ώστε η πόλη μας σήμερα να έχει τελείως διαφορετικούς ορίζοντες.

Η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή κοιτάζει αισιόδοξα το σήμερα και το αύριο», τόνισε ο κ. Ζέρβας, κάνοντας παράλληλα αναφορά στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε σειρά επιτυχιών που καταγράφει η πόλη σε τομείς όπως ο τουρισμός, οι επενδύσεις κ.ά.

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» λειτουργεί στην οδό Μακένζυ Κινγκ 8, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις