Πολιτική

Εκλογές 2015 – Το πρόγραμμα της πρωθυπουργού το τελευταίο 48ωρο

Mε τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππο Τσαλίδη, θα συναντηθεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Σάββατο 19/9, στις 11.00, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός έχει προσκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη