Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιχελογιαννάκης: Πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν (VIDEO)

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η δήλωση της ημέρας ανήκει στον Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Δεν ήταν μόνο η απόφασή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Τετάρτης να ψηφίσει “Ναι”, αντίθετα απ’ όσα είχε πει, αλλά και η ατάκα το πρωί της Πέμπτη: “πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν”. Κατάφαση, όχι ερώτηση.

Τόσο στο Mega όσο και στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είπε την ίδια ατάκα, η οποία φυσικά κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

“Πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που δυο χρόνια δεν προετοιμάστηκα για τη δραχμή” αναφώνησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε πως είμαστε ανέτοιμοι για την επιστροφή στη δραχμή όπως θα ήθελαν κάποιοι, ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μάλιστα κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα “αυτά να τα πει στον Λαφαζάνη σήμερα”, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Περιβάλλοντος “εκφραστή της δραχμής”.

Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είπε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε από την αίθουσα και άκουσε τα επιχειρήματα και της μιας και της άλλης πλευράς.

“Ακούστηκαν τα επιχειρήματα και της Εθνικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος” είπε και πρόσθεσε πως συζητήθηκε και το τι θα γίνει στο θέμα του δημόσιου χρέους “και στη μονομερή διαγραφή του”.

Όσο γιατί ψήφισε “Ναι” αντί για “Όχι” όπως πολλοί πίστευαν; “Ψήφισα βάζοντας μέσα το συμφέρον μιας κοινωνίας που με έχει βγάλει τρεις φορές πρώτο”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε