Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κασιδιάρης μπέρδεψε το Paris Match με το… Marie Claire (VIDEO)

Ο Κασιδιάρης μπέρδεψε το Paris Match με το… Marie Claire (VIDEO)

Τι σχέση μπορεί να έχει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με το Marie Claire; Μπήκαν στην ίδια πρόταση κατά την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στις επιτροπές της Βουλής για το νομοσχεδίου των προαπαιτούμενων για τη συμφωνία με τους δανειστές.

Είπε λοιπόν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: “Είπατε ψέμματα τέσσερις ολόκληρους μήνες, πουλήσατε ένα μεγάλο παραμύθι, ένα θέατρο με τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, που ήταν κάποια ταξιδάκια, κάποιες βόλτες στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, όπου κάνατε την πλάκα σας, φωτογραφηθήκατε στο Marie Claire, σε διεθνή περιοδικά, διαφημιστήκατε και ήρθατε εδώ σήμερα ότι αποδέχεστε πλήρως το ξεπούλημα της Ελλάδος”.

Να ήταν αναφορά στη φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Paris Match; Γαλλικό το ένα, γαλλικό και το άλλο, μάλλον μπερδεύτηκε.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε με… παραλήρημα και σκίσιμο του (νέου) Μνημονίου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κούνησε κάποια χαρτιά που όμως είπε ήταν το νομοσχέδιο στα αγγλικά που κατατέθηκε από πλευράς της κυβέρνησης και τα οποία έσκισε και τα πέταξε στον αέρα.





Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε