Πολιτική

Capital controls: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα παρουσιάσει σήμερα νέες προτάσεις…

Capital controls: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαντώντας σε δήλωση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δεν θα παρουσιάσει σήμερα νέες προτάσεις για την διευθέτηση της ελληνικής κρίσης, δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής ερχόμενος σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαντώντας σε δήλωση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, δεν θα παρουσιάσει σήμερα νέες προτάσεις για την διευθέτηση της ελληνικής κρίσης, δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής ερχόμενος σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί , ο οποίος προανήγγειλε για το μεσημέρι την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.
Ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε σήμερα ότι υπάρχουν ακόμη “περιθώρια διαπραγμάτευσης” ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της και ανακοίνωσε την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής “θα παρουσιάσει τις προτάσεις του το μεσημέρι. Ο Γιουνκέρ θα παρουσιάσει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, εύχομαι όλοι να δεσμευθούν σε αυτόν τον δρόμο του συμβιβασμού”, δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.
“Πρέπει να συνεχίσουμε να συνομιλούμε”, επέμεινε ο ευρωπαίος επίτροπος τονίζοντας ότι “η πόρτα παραμένει ανοικτή σε διαπραγματεύσεις”.
Σύμφωνα με τον Πιερ Μοσκοβισί, η Αθήνα βρισκόταν σε απόσταση “λίγων εκατοστών” από μία συμφωνία με τους πιστωτές όταν διακόπηκαν οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 87
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16