Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015: #ask_Zoe και θα σου απαντήσει σε… 140 χαρακτήρες! Τι είπατε;

Εκλογές 2015: #ask_Zoe και θα σου απαντήσει σε… 140 χαρακτήρες! Τι είπατε;

Το νέο… στοίχημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Στις 19.30 ανοίγει διάλογο με τους πολίτες μέσω twitter (#ask_Zoe) και καλείται να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που θα της τεθεί σε μόλις… 140 χαρακτήρες! Η Ζωή.

Όπως μας ενημερώνει η Λαϊκή Ενότητα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, το κόμμα διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter, με ώρα έναρξης στις 19.30. Την ώρα που ξεκινάει και η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μάλιστα, η συζήτηση θα ολοκληρωθεί στις 21.30 και η πρώην πρόεδρος της Βουλής… θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα της τεθούν. Διπλή πρόκληση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σύντομες απαντήσεις (εάν δεν χρησιμοποιήσει τη… μέθοδο των links), με ώρα λήξης!
 
Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται με το hashtag  #ask_Zoe και η διαδικασία υποβολής θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, στις 17.30 και θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 
 
Οι ερωτήσεις θα απαντώνται με τη σειρά που θα υποβάλλονται από τους χρήστες στο twitter, με μόνη παρέμβαση την ομαδοποίηση όμοιων ερωτήσεων. 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά με live streaming από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ (http://laiki-enotita.gr), όπου θα διατίθεται ο κώδικας ενσωμάτωσης για όποια ιστοσελίδα θέλει να την αναπαραγάγει. Επίσης θα μεταδίδεται από το κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=m5C4PJpib_g) της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Δείτε εδώ πώς “παίζουν” οι Έλληνες τις εκλογές – Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε