Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα προεκλογικά σποτ που σαρώνουν στο ίντερνετ (βίντεο)

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα προεκλογικά σποτ που σαρώνουν στο ίντερνετ (βίντεο)

Θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο; Θέλεις Virago ή θέλεις μάνγκο; “Θέλω Γιάγκο”… Τα προεκλογικά σποτάκια του υποψήφιου βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάγκου Ραυτόπουλου έχουν γίνει talk of the town!

Ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Πάτρα έχει ανεβάσει στο YouTube πέντε βιντεάκια των 10 δευτερολέπτων σχεδόν, στα οποία οι πρωταγωνιστές “παίζουν” με το μικρό του όνομα.

Αναμφίβολα η πιο ευρηματική προεκλογική καμπάνια που έχει γίνει σε αυτή την μουντή και μίζερη προεκλογική εκστρατεία.

Νο1: Ο ΕΝΦΙΑ

Νο2: Το Λουμπάγκο

Νο3: Θέλεις μάνγκο;

Νο 4: Η Virago

Νο 5: Πάλι πάγκο;

Ποιος είναι ο Γιάγκος Ραυτόπουλος

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2008. Από το 2010 έχει γραφείο ως πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα.

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας του, επίσης πολιτικός μηχανικός, κατάγεται από την Πάτρα, ενώ η μητέρα του είναι αγιογράφος με καταγωγή από την Αιγιάλεια.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Εκτός από πολιτικός μηχανικός, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το 2006 βραβεύτηκε ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης στο 8ο Διεθνές Πανόραμα ανεξαρτήτων δημιουργών φιλμ και βίντεο, το 2007 βραβεύτηκε από κοινό και κριτικούς στο 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για μεγάλου μήκους ταινία του και το 2008 ανακηρύχθηκε τιμώμενο πρόσωπο του 6ου Φεστιβάλ Cult Κινηματογράφου της Αθήνας.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε