Πολιτική

Εκλογές 2015: “Διπλωματικό επεισόδιο” στον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Δύσκολος ο... τοκετός για την Κουμουνδούρου σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έφταναν οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων από τα ψηφοδέλτια των περιφερειών που έφεραν καραμπόλες είναι και τα πρωτοκλασάτα στελέχη που έμειναν και πιέζουν για μια θέση τόσο δική τους, όσο και συνεργατών τους.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει πρόβλημα με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκο Κοτζιά που φέρεται να είναι δυσαρεστημένος, όχι απ’ τη δική του συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (στην τρίτη θέση) αλλά απ’ τη μη συμμετοχή προσώπων δικής του επιρροής στα ψηφοδέλτια.

Κάπως έτσι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμμετοχή του Ν. Κοτζιά στο ψηφοδέλτιο είναι μάλλον στον αέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
44