Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Επίσκεψη Μανιτάκη στο Εθνικό Τυπογραφείο για την προετοιμασία των εκλογών

Εκλογές 2015: Επίσκεψη Μανιτάκη στο Εθνικό Τυπογραφείο για την προετοιμασία των εκλογών

Εκλογές 2015:  Επίσκεψη στο Εθνικό Τυπογραφείο πραγματοποίησε σήμερα ο  υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης, όπου και επιθεώρησε τις εργασίες εκτύπωσης όλου του υλικού που είναι απαραίτητο για την διενέργεια των εκλογών Σεπτεμβρίου.

 Ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε ότι η προετοιμασία για τις εκλογές εξελίσσεται ομαλά και τόνισε τα εξής:

«Για τις εκλογές κατ’ αρχήν ένα αισιόδοξο μήνυμα: Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προετοιμασία των εκλογών και για την τελική φάση. Έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικαστικές προϋποθέσεις. Πιστεύω ότι οι εκλογές θα διενεργηθούνε σε ένα κλίμα ήπιο, ομαλότητας και κανονικότητας. Και ότι το κλίμα θα είναι τέτοιο ώστε ο ελληνικός λαός να μπορέσει να εκφράσει την πολιτική του βούληση με ευθύνη, υπευθυνότητα, έχοντας συνείδηση της κρισιμότητας των περιστάσεων. Θέλω να τονίσω πως οι εκλογές αυτές είναι από τις κρισιμότερες της μεταπολιτευτικής περιόδου, όχι μόνο γιατί συμπίπτουνε με μία εθνική κρίση, μία οικονομική κρίση της Ελλάδος που διαρκεί τώρα πέντε χρόνια και δεν τελειώνει, αλλά και γιατί αυτές οι εκλογές συμπίπτουν με μία κρίση που διέρχεται η Ευρώπη. Μία κρίση του προσφυγικού, μεταναστευτικού που είναι ίσως η πιο σημαντική κρίση που γνώρισε η Ευρώπη μετά τη μεταπολιτευτική περίοδο.
Και θέλω να θυμίσω, με την ευκαιρία αυτή, σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες ότι οφείλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η ψήφος δεν είναι απλώς δικαίωμα. Η ψήφος είναι υποχρέωση, είναι καθήκον του Έλληνα πολίτη. Καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να προσέλθουν στην κάλπη με δικιά τους απόφαση, ελεύθερα, συνειδητά, υπεύθυνα, να αποφασίσουν και να μην αφήσουν στους άλλους να αποφασίσουν για τους ίδιους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε