Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ξεκάθαρη στήριξη Γλέζου σε Λαφαζάνη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Η ιστορία καλεί κάθε ψηφοφόρο “να αποφασίσει επιτέλους, να πάρει στα χέρια του την τύχη του, το παρόν και το μέλλον του”, ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος σε μήνυμά του που μεταδόθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

“Ζητάω να αφουγκραστούμε την ιστορία που μάς χτυπά την πόρτα και να πάμε να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να μείνουμε απαθείς. Να ανοίξουμε την πόρτα για να περάσουν τα οράματα και οι ελπίδες”, ανέφερε, μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Γλέζος.

Ο ίδιος κάλεσε προσωπικά “όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν όπως και τότε και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκιο και τη λεφτεριά και όλοι να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα για το δίκιο και τη λεφτεριά”.

Σύμφωνα με τον κ. Γλέζο, “τώρα η ιστορία καλεί τον πολίτη να αποφασίσει να πάρει την τύχη στα χέρια του. Γι’ αυτό το λόγο οι εκλογές είναι καθοριστικές, δίνουν την δυνατότητα να καταστρέψει όλο το σάπιο καθεστώς και να αναδείξει πρωταγωνιστή τον εαυτό του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε