Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Όλες οι λεπτομέρειες για το κρίσιμο debate

Εκλογές 2015: Όλες οι λεπτομέρειες για το κρίσιμο debate

«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ενόψει του αυριανού debate των πολιτικών αρχηγών που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00 για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Οι τεχνικοί πρόσθεσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό που στήθηκε στο studio που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και οι δημοσιογράφοι ακόνισαν τις πένες τους για τις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν προς τους επτά πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των δημοσιογράφων που θα μετέχουν στο debate, στην Αγ. Παρασκευή, με στόχο τον καθορισμό και το πλαίσιο των ερωτήσεων που θα υποβληθούν στους αρχηγούς των κομμάτων, υπό τον συντονιστή της βραδιάς Πάνο Χαρίτο και σύμφωνα με τους κανόνες που ορίστηκαν από τη διακομματική επιτροπή.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και αποχώρησαν από το Ραδιομέγαρο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις. Η διεξαγωγή της τηλεμαχίας θα πραγματοποιηθεί στο studio 3 του 1ου ορόφου εκεί από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Να σημειωθεί ότι η τηλεμαχία θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι εξής: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Η έναρξη του debate έχει οριστεί στις 21:00 ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγ. Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ.

Τέλος, μετά τη λήξη της τηλεμαχίας θα ακολουθήσει ειδική εκπομπή όπου θα αναλυθούν και θα σχολιαστούν τα όσα ελέχθησαν στο debate.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε