Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Παρέμβαση… Αβραμόπουλου: Κυβέρνηση σε πνεύμα εθνικής συνεργασίας

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη δική του… παρέμβαση στους πολιτικούς αρχηγούς έκανε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενόψει των εκλογών και κυρίως της επόμενης μέρας τους!

Στο περιθώριο της συνάντησής του με την πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, ο κοινοτικός Επίτροπος έστειλε… μήνυμα πως τα μεγάλα ζητήματα της οικονομίας και του προσφυγικού-μεταναστευτικού δεν προσφέρονται για μικροκομματική εκμετάλλευση και γι΄αυτό η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου πρέπει να τα αντιμετωπίσει με σύνεση, υπευθυνότητα και σε πνεύμα εθνικής συνεργασίας.

«Εύχομαι με την καρδιά μου, πλέον ως Έλληνας πολίτης, η κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές να αντιμετωπίσει αυτά τα μεγάλα ζητήματα και τα ζητήματα της οικονομίας, και του προσφυγικού και μεταναστευτικού, με σύνεση και υπευθυνότητα και σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας γιατί, θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι και τα δύο αυτά μεγάλα ζητήματα δεν προσφέρονται για στενόμυαλες κομματικές αντιπαραθέσεις», είπε.

Λίγο πριν την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών υπήρξαν πληροφορίες πως το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ήταν ανάμεσα σε εκείνα που ακούγονταν για τις εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε