Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Τα ονόματα των νέων υπουργών – Ποιοι “παίζουν” στις συνεργασίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ντέρμπι, μπορεί ακόμη 48 ώρες πριν τις εκλογές να υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι, όμως τα κόμματα ήδη ξεκίνησαν να … προβάρουν υπουργικό συμβούλιο για την επομένη των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ήδη ξεκίνησαν τον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου, οι πρώτες ζυμώσεις γίνονται καθώς υπάρχουν χαρτοφυλάκια – φωτιά λόγω των μέτρων του μνημονίου που πρέπει να εφαρμοστούν, ενώ ταυτόχρονα λόγω των αναγκαστικών συνεργασιών ήδη έχουν ξεκινήσει και επαφές με πρόσωπα από άλλα κόμματα.

Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ για ένα χαρτοφυλάκιο σε κρίσιμο υπουργείο “παίζουν” ήδη τα ονόματα των κυρίων Δραγασάκη, Χουλιαράκη Παππά, Αλεξιάδη, Κοτζιά, Νικολούδη, Βερναρδάκη, Παπαγγελόπουλου και Μουζάλα.

Στο “στρατόπεδο” της Νέας Δημοκρατίας τα ονόματα που “παίζουν” είναι αυτά των κυρίων Μητσοτάκη, Στουρνάρα, Βορίδη, Σταϊκούρα, Στυλιανίδη Κικίλια, Γράψα και Χηνοφώτη, αλλά και της κυρίας Μπακογιάννη.

Λόγω των συνεργασιών ωστόσο που όπως όλα δείχνουν θα προκύψουν τόσο το Ποτάμι όσο και από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ετοιμάζονται “κοστούμια” για το υπουργικό. Ακούγονται ονόματα όπως των κυρίων Σκανδαλίδη, Κωνσταντινόπουλου και Διαμαντούρου, αλλά και τα ονόματα των κυρίων Καρκατσούλη και Κοντιάδη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε