Πολιτική

Εκλογές 2015: Την “ξέβρασε” το Ποτάμι στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Αποκαλύψεις έρχονται για την πρώτη υποψήφια του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία όπως όλα δείχνουν πριν καταλήξει στους ΑΝ.ΕΛ ήταν στο Ποτάμι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλιστα, η κα Τρεμόντι συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη πριν δύο ημέρες, αλλά το γεγονός πως κόπηκε από τα ψηφοδέλτια του Σταύρου Θεοδωράκη την οδήγησαν στους ΑΝ.ΕΛ.

Σύμφωνα με στελέχη του Ποταμιού, ο λόγος που την οδήγησε στην αγκαλιά του Πάνου Καμμένου είναι η ανάγκη της να γίνει γνωστή.

Έτσι ενώ η Χριστίνα Τρεμόντι στήριζε το Ποτάμι σε λίγες ημέρες βρέθηκε πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 9