Πολιτική

Εκλογές 2019: Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου στο newsit.gr

Από τη μάχιμη δικηγορία στη δημοσιογραφία κι από εκεί στην πολιτική. Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και δίνει τη μάχη του… σταυρού στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου βρέθηκε στο… σαλόνι του newsit.gr και μίλησε στον Αιμίλιο Περδικάρη για τη νέα σελίδα στη ζωή της, αυτή της πολιτικής.

Χαρακτήρισε πρόκληση την ενασχόλησή της με την πολιτική και τιμητική την πρόσκληση που της απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ένα από τα πρόσωπα των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων. Μέσα από χρόνια ενασχόλησης με θέματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας, η Έμη Λιβανίου τόνισε πως «η αλληλεγγύη δεν έχει αριστερό πρόσημο», σημειώνοντας πως αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορεί να προσφέρει.

«Η Νέα Δημοκρατία πάει στις εκλογές σεμνά και ταπεινά. Ευελπιστώ ότι θα έρθει η νίκη και η αυτοδυναμία», συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως από τις επισκέψεις της σε λαϊκές αγορές στον νότιο τομέα «βλέπω τον κόσμο ότι περιμένει την πολιτική αλλαγή».

«Ζητάω από τον κόσμο τη στήριξή του, βλέπω ότι με αγκαλιάζει», είπε και πρόσθεσε πως σε αυτές τις εκλογές πρέπει να εκλεγούν νέοι άνθρωποι, που έχουν πίσω τους χρόνια εργασίας, που έχουν δουλέψει και που φέρνουν νέες ιδέες.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι νέος άνθρωπος με μεγάλο όραμα, με μεγάλη πίστη σε αυτά που λέει και μεγάλη συνέπεια», συμπλήρωσε η Έμη Λιβανίου, που δήλωσε βέβαιη τόσο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας όσο και για το ότι μόλις γίνει κυβέρνηση «θα ανοίξουν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας» και θα γίνουν όσα χρειάζονται για την ανάπτυξη και την ασφάλεια. «Θέλουμε να φτιάξουμε την καθημερινότητά μας», συμπλήρωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8