Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Η κόρη του Μητρόπουλου κατεβαίνει με τον Βαρουφάκη!

εκλογές

Οι εκλογές απέχουν, πια, μόλις 23 ημέρες και τα κόμματα βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

Το ΜέΡΑ25, του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν αποτελεί εξαίρεση, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να επιχειρεί να μπει εκ νέου στην Βουλή, αυτή τη φορά ως αρχηγός κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη δει το “φως” της δημοσιότητας, ωστόσο μία από τις τελευταίες “προσθήκες”, είναι αυτή της Αγγελικής Μητροπούλου, κόρης του γνωστού εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου.

Ο ίδιος ο Αλέξης Μητρόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

Το μέλλον της πατρίδας μας ανήκει στα παιδιά μας! Στις καθοριστικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η κόρη μου, Αγγελική Μητροπούλου (Εργατολόγος-Διδάκτωρ Κοινωνικών επιστημών) αποφάσισε να είναι υποψήφια με τη ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ανατολική Αττική!

Καλή επιτυχία Αγγελική, σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα και χαίρομαι που θες να συμβάλλεις ενεργά στην επόμενη μέρα της Ελλάδας μας!“.

Δείτε την ανάρτηση

Το μέλλον της πατρίδας μας ανήκει στα παιδιά μας! Στις καθοριστικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η κόρη μου, Αγγελική…

Gepostet von Alexis Mitropoulos am Donnerstag, 13. Juni 2019

Ποια είναι η Αγγελική Μητροπούλου που κατεβαίνει στις εκλογές

Η Αγγελική Μητροπούλου είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Αλέξη Μητρόπουλου και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, αλλά και Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Λονδίνου και Αθηνών και είναι Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου και νεανικής απασχόλησης.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της από τη θέση του νομικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.α.), αλλά και σε ιδιωτικά ιδρύματα μέριμνας ευπαθών ομάδων. Ως νομικός σύμβουλος κοινωνικών οργανώσεων έχει χειριστεί με τους συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια ζητήματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις