Πολιτική

Εκλογές 2019 – ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα – “Αντέξαμε σε δύσκολες συνθήκες”

Στη Χαριλάου Τρικούπη είναι έκδηλη η ικανοποίηση από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ για το εκλογικό αποτέλεσμα, μετά την εκτίμηση του υπουργείο Εσωτερικών.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως οι «πολίτες ψήφισαν να φύγει ο κ. Τσίπρας και να μην υπάρξει αστάθεια στη χώρα».

Ακόμη τόνισε πως η Δεξιά επιστρέφει με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η μάχη ήταν δύσκολη για το Κίνημα Αλλαγής και σε δύσκολες συνθήκες άντεξε.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι η κ. Γεννηματά πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να χαραχθεί νέα γραμμή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται με δεδομένη την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ, επεσήμανε ότι η δέσμευση για υπεύθυνη αντιπολίτευση από το ΚΙΝΑΛ παραμένει επιδιώκοντας να είναι το αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
3