Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Με Μπέτυ Μπαζιάνα, Τζέισον – Αντιγόνη και παιδικά χαμόγελα οι ήττες του ΣΥΡΙΖΑ!

εκλογές
Φωτογραφία: Intime

Οι εκλογές έβγαλαν… ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύο από τις σημαντικότερες “μάχες”, με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει πως πρέπει κανείς να μάθει και να χάνει…

“Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις και να χάνεις”. Με αυτές τις λέξεις ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε δίπλα στους μεγάλους ηττημένους της βραδιάς: Την Ρένα Δούρου και τον Νάσο Ηλιόπουλο που ηττήθηκαν κατά κράτος στις εκλογές.

Τόσο στον δήμο Αθηναίων, όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, η Νέα Δημοκρατία ήταν η μεγάλη νικήτρια, αφού είδε τους κ.κ. Μπακογιάννη και Πατούλη, αντίστοιχα, να κάνουν… περίπατο.

Αυτό σήμαινε αυτομάτως πως η θητεία της Ρένας Δούρου ως Περιφερειάρχη Αττικής σταμάτησε εδώ, αφού δίνει την σκυτάλη στον Γιώργο Πατούλη, τον οποίο αποκάλυψε πως πήρε τηλέφωνο αλλά… δεν της απάντησε ποτέ.

Επίσης “κόπηκαν” και οι ελπίδες του Νάσου Ηλιόπουλου να κερδίσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε δίπλα στους δύο ηττημένους, ωστόσο τα χαμόγελα… περίσσευαν. Η Ρένα Δούρου πήρε αγκαλιά ένα παιδάκι, ο Νάσος Ηλιόπουλος πήρε στην αγκαλιά του μια γυναίκα και ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε με όλους με ένα αμήχανο χαμόγελο στα χείλη.

Από κοντά και η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή, αλλά και το υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την Ρένα Δούρου, Τζέισον – Αντιγόνη.

Δείτε τις εικόνες από το Σύνταγμα μετά τις εκλογές

εκλογές

εκλογές εκλογές εκλογές

Φωτογραφίες: Intime

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις