Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Υποψήφιος ο Σταύρος Κοσκωτάς στον Πειραιά!

Εκλογές 2019: Υποψήφιος ο Σταύρος Κοσκωτάς στον Πειραιά!

Ο αδερφός του Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρος Κοσκωτάς, κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Σε τάξη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Νιζάμη.

Κοσκωτάς εναντίον Μαρινάκη; Ο αδερφός του Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρος, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και η μάχη στο πρώτο λιμάνι της χώρας αποκτά νέο ενδιαφέρον. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και νυν δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, είναι και πάλι υποψήφιος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Νιζάμης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά  μέσω facebook. O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μιλώντας στο site, koinoniki.gr εξήγησε τους λογους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος. Είπε μεταξύ άλλων ότι από την εποχή που η οικογένειά του απέκτησε τον Ολυμπιακό δέθηκε µε τον Πειραιά, λάτρεψε τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που κατάφεραν να κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή.

«…Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Ο Κώστας Νιζάµης αδελφικός φίλος µου ζήτησε να τον βοηθήσω στον αγώνα που δίνει στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ο Κώστας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, µε τρομερή ηθική και δυνατά πιστεύω στο τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Εκτίμησα την πρότασή του και αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες µου για έναν σκοπό που ενστερνίζομαι και εγώ και δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και ανεξάρτητο Πειραιά που θα κρατήσει όμως την παραδοσιακή του ομορφιά και ζεστασιά».

Η ανάρτηση για την υποψηφιότητα του Σταύρου Κοσκωτά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις