Πολιτική

Εκλογές 2023: Άρχισε η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με σύνθημα «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την επισημοποίηση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου 2023, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παρουσίασε την πρώτη ψηφιακή του καμπάνια στα social media.

Κεντρικό σύνθημα είναι «Κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής» και έχει ως κύριους παραλήπτες τους νέους και τις αγωνίες τους για πολλές και καλές θέσεις εργασίας, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Η ψηφιακή καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανοίγει τη διαβούλευση με τους πολίτες μέσω της Ψηφιακής Κοινωνίας digitalsociety.gr όπου είναι αναρτημένο το πρόγραμμα του Κινήματος.

«Αυτή η χώρα, γεννά θυμό, γιατί αποφασίζουμε για εκείνη πάντα με θυμό. Όμως αυτό πρέπει να το αλλάξουμε.

Και μαζί να αποφασίσουμε σε τι χώρα θέλουμε να ζούμε. Μπες στο digitalsociety.gr και κάνε τον θυμό, Απόφαση Αλλαγής», είναι το βασικό μότο της καμπάνιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσουκαλάς για «Βιολάντα»: Άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για απολύσεις εργαζομένων – «Να καταθέσουν όσα γνωρίζουν»
«Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εγγυηθούν την προστασία των εργασιακών σχέσεων των εργαζόμενων και του δικαιώματος τους να καταθέσουν όσα γνωρίζουν ενώπιον των δικαστικών αρχών» λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Κώστας Τσουκαλάς
«Γαλάζια ανάπτυξη τύπου Βιολάντα»: Σφοδρή επίθεση Τεμπονέρα στην κυβέρνηση για τις καταγγελίες εργαζομένων
Οκτώ μήνες μετά την τραγωδία από την έκρηξη και την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, νέες καταγγελίες γύρω από την υπόθεση προκαλούν πολιτικές αντιδράσεις
Διονύσης Τεμπονέρας 11
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 122
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 17