Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Κουτσούμπας στον Λευκό Πύργο: «Να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες»

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Κουτσούμπας στον Λευκό Πύργο: «Να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες»

«Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, να κάνει αυτό που δεν περίμεναν όλοι όσοι με την πολιτική τους υποθήκευαν τις ζωές μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ μπροστά στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας από την εξέδρα μπροστά στον Λευκό Πύργο, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως ο λαός μπορεί με την ψήφο του να αναδείξει ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Η Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει ότι ο λαός έχει τα κότσια να τα βάζει με όλους αυτούς που φαίνονται πανίσχυροι, αλλά δεν είναι. Λέμε με σιγουριά λοιπόν, ότι μπορεί να κάνει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ σε όλη την πόλη, με άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε δήμο», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αυτές τις πέντε μέρες που μένουν, μπορούμε να κάνουμε τη νύχτα μέρα, να κοκκινίσουν ξανά οι εργατουπόλεις του Ευόσμου, να γεμίσουν με χιλιάδες κόκκινες ψήφους οι κάλπες».

Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, «μέσα σε αυτές τις εκλογές από όλη την Ελλάδα γεννιέται ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα: Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που με καθαρό μυαλό βγάζουν καλύτερα συμπεράσματα και κατανοούν ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τυχαία.

Βλέπουν, είπε καταλήγοντας ο κ. Κουτσούμπας, ότι για να βελτιωθεί η ζωή μας ψάχνουμε κάτι περισσότερο από το να ψάχνουμε τον λιγότερο χειρότερος που θα αποδειχτεί τελικά, χειρότερος από τον προηγούμενο. Γι’ αυτό και απαντούν συνεχώς “κανένας” στην ερώτηση, ποιος είναι πιο “κατάλληλος” από τους δύο για να κυβερνήσει!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις