Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Έξαλλος ο Τζουμάκας στο MEGA – «Το ΠΑΣΟΚ έβλαψε την χώρα, silence»

Εκλογές 2023: Έξαλλος ο Τζουμάκας στο MEGA – «Το ΠΑΣΟΚ έβλαψε την χώρα, silence»

Σηκώθηκε όρθιος και φώναζε ο Στέφανος Τζουμάκας, αναγκάζοντας τη Ράνια Τζίνα να «δώσει» διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! «Silence» φώναζε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

Ήταν λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (22.05.2023) και η συζήτηση στο Mega για το αποτέλεσμα των εκλογών… άναψε, όταν ο Στέφανος Τζουμάκας (άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) «εξερράγη» και τα έβαλε με εκπροσώπους του κόμματος.

Μετά την τοποθέτηση της Ελένης Χρονοπούλου, ο Στέφανος Τζουμάκας σε έντονο ύφος είπε: «350.000 επιχειρήσεις έκλεισε το ΠΑΣΟΚ, έλα! Το 80% του ελληνικού λαού έχασε το 60% των εισοδημάτων του. 400.000 Έλληνες έφυγαν από την χώρα και ακούω σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει καθοριστική πολιτική; Έλεος! Να μην συνεχίσω, υπάρχει ένα όριο στο παραμυθάκι».

«Ανεβάζετε πολύ τους τόνους» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου με τον Στέφανο Τζουμάκα, όμως, να επιμένει σε αυστηρούς τόνους. «Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι επιλογή και θα το δείτε αύριο, μεθαύριο. Είναι επιλογή της περιόδου από ανάγκη! Είναι ψήφος ανάγκης! Αρκετά άκουσα! Εντάξει, είπαμε αμφιθέατρο αλλά μέχρι ενός ορισμένου σημείου».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος υπογραμμίζοντας προς τον Στέφανο Τζουμάκα πως «επειδή σας άκουσα να μιλάτε για ματαίωση, εγώ πραγματικά κατανοώ ότι τελικά η ματαίωση είναι ότι αποφασίζετε να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξετε την δεξιά και τώρα συνειδητοποιείτε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το κάνει. Αυτή είναι η ματαίωση κ. Τζουμάκα».

«Το ΠΑΣΟΚ έβλαψε την χώρα! Η χώρα έχασε το 25% του εθνικού της πλούτου! Και μιλάτε; Σιωπή κύριε! Έχασε το 25% του εθνικού της πλούτου η χώρα» τόνισε, εν εξάλλω και έχοντας σηκωθεί όρθιος, ο Στέφανος Τζουμάκας. «Σε παρακαλώ, τελείωσε το ΠΑΣΟΚ. Πάει και τελείωσε, έβλαψε την χώρα. Κόμμα που βλάπτει την χώρα να σιωπά! Silence».

  

«Κύριε Τζουμάκα, σας παρακαλώ! Πάμε να πάρουμε ένα διάλειμμα να ηρεμήσουμε, να έρθουμε όπως πρέπει να είμαστε αυτή την ώρα και επιστρέφουμε» είπε η Ράνια Τζίμα για να…. ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις