Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Επιτυχημένη η τελική δοκιμή λήψης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων

Εκλογές 2023: Επιτυχημένη η τελική δοκιμή λήψης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων
Φωτογραφία Intime

Η τελική γενική δοκιμή λήψης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι επιτυχημένη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, δύο ημέρες πριν το άνοιγμα των καλπών την ερχόμενη Κυριακή.

Η τελική γενική δοκιμή για τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών έγινε παρουσία της υπηρεσιακής υπουργού, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού, η οποία διαπίστωσε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών.

«Είμαστε έτοιμοι, εμπειρία υπάρχει, εμπιστοσύνη υπάρχει – και οφείλει να υπάρχει – σε έναν μηχανισμό που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές τις τελευταίες δεκαετίες. Εύχομαι όλη αυτή η κινητοποίηση γύρω από τις εκλογές να είναι πράγματι μια γιορτή της Δημοκρατίας», δήλωσε η κ. Σπανού.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργού Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και εκπρόσωποι της εταιρείας SingularLogic, συνόδευσαν την κ. Σπανού και παρακολούθησαν μαζί της την προσομοίωση της διαδικασίας συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των φετινών εκλογών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις