Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Εβίτα Βαρελά: Υποψήφια στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ η γνωστή δικηγόρος

Εκλογές 2023 – Εβίτα Βαρελά: Υποψήφια στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ η γνωστή δικηγόρος

Υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κατέρχεται η Εβίτα (Ευαγγελία) Βαρελά. Η γνωστή δικηγόρος θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου, δικηγόρος Εβίτα (Ευαγγελία) Βαρελά είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Ασκεί τη δικηγορία επί 17 χρόνια, έχοντας – όπως δηλώνει – πρωταρχικό της μέλημα την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα, θεωρεί αναγκαίο «ένας πολιτικός να έχει καθημερινή επαφή με τα προβλήματα του τόπου του και να τα λύνει, και όχι να είναι ουρανοκατέβατος σωτήρας».

Το βιογραφικό της Εβίτας (Ευαγγελίας) Βαρελά:

«Απόφοιτος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Ζυρίχης στην Ελβετία, με τίτλο σπουδών Master of Law University of Zürich. Έχοντας διανύσει μακρά πορεία 17 ετών ως μάχιμη Δικηγόρος, με έντονη ενασχόληση στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο διατηρώ Δικηγορικό Γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ως Συνήγορος – Υπερασπιστής Αστυνομικών και Ποινικολόγος, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα ζητήματα της εγκληματικότητας. Πρωταρχικό μου μέλημα αποτελεί η καταπολέμηση της εγκληματικότητας με την ενίσχυση της Αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας. Για να έχουμε μια ασφαλή πόλη, πρέπει να έχουμε ασφαλή Ελλάδα και ασφαλή σύνορα. Θωρακίζουμε τα σύνορά μας και την αμυντική πολιτική της χώρας μας. Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρές Γυναίκες.

Ενισχύουμε τους θεσμούς υπέρ των θυμάτων ενδοοικογενειακής και έμφυλης Βίας ενισχύουμε τις γυναίκες στην εργασιακή τους δραστηριότητα. Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο ένας πολιτικός να είναι βγαλμένος μέσα από τη ζωή, να έχει καθημερινή επαφή με τα προβλήματα του τόπου του και να τα λύνει, να είναι αποτελεσματικός, να έχει εργαστεί και να έχει εμπειρία στον επαγγελματικό στίβο και όχι να είναι ουρανοκατέβατος σωτήρας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις