Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο

Εκλογές 2023 – Η Ευγενία Μανωλίδου μέλος εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό κέντρο

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την είδηση για τη σύζυγό του γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση στο Twitter.

«Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα (σ.σ. 21.05.2023), πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγός μου η Ευγενία Μανωλίδου», αναφέρει στο σχετικό «τιτίβισμα» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και προσθέτει:

«Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές».

Aφού ψήφισε μαζί με όλη του την οικογένεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε νωρίτερα και μία άλλη ανάρτηση το Twitter, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες:

«Σύσσωμη η οικογένεια Γεωργιάδη πήγαμε σήμερα το πρωί, πρώτα στην Εκκλησία (στην Αγία Τριάδα Εκάλης εκεί που ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου Επίτροπος και εγώ παπαδάκι) και μετά πήγαμε να ψηφίσουμε. Τα αδέλφια μου Λεωνίδας και Αλέξανδρος και ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας που ψηφίζει για πρώτη φορά. Ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος ήρθε μαζί μου για γούρι και ψυχολογική υποστήριξη (αλλά για να μαθαίνει και αυτός σιγά σιγά πόσο σημαντική είναι αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας). Να πάτε και εσείς να ψηφίσετε η Δημοκρατία είναι το Πολίτευμα των παρόντων! Καλή μας Επιτυχία!».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις