Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Και ο γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος, υποψήφιος με τη ΝΔ

Εκλογές 2023: Και ο γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος, υποψήφιος με τη ΝΔ

Μετά την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Φτακλάκη η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα ότι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ και ο γιος του  ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνών κόμμα στις εκλογές

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

Η ανάρτηση του Απόστολου Σπυρόπουλου

 

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος γεννήθηκε την 1 Μαΐου 1947 και έφυγε από την ζωή στις 22 Ιουνίου 2019. Πολιτικός και συνδικαλιστής, ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Είχε διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, βουλευτής Αρκαδίας, υφυπουργός, γενικός γραμματέας υπουργείων και διοικητής κρατικών οργανισμών. Από το 2010 μέχρι τις 29 Ιουνίου 2015 υπηρέτησε ως διοικητής του ΙΚΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις