Πολιτική

Εκλογές 2023: «Κλείδωσαν» για το Μάιο – Η συνέντευξη Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα στον Μάιο θα γίνουν οι εκλογές φέρεται να λέει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε και θα προβληθεί απόψε στις 22.50 από τον Alpha, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διευκρινίζει αν οι κάλπες θα στηθούν στις 21 ή στις 28 Μαΐου, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον τρίτο μήνα της Άνοιξης.

Ο πρωθυπουργός απαντά σε ερωτήσεις νέων που επέβαιναν στο τρένο στα Τέμπη και αναμένεται να επιμείνει ότι μόνο μέσα από την σύγκρουση με το λεγόμενο «βαθύ κράτος» μέσα από την αξιολόγηση και την λογοδοσία στο Δημόσιο δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες τραγωδίες.

Όπως δείχνει και το τρέιλερ της εκπομπής τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου