Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια – Του πήγε την τούρτα και τον άφησε «παγωτό»

Εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια – Του πήγε την τούρτα και τον άφησε «παγωτό»

Δεν ήξερε από που «του ήρθε» ένας 26χρονος στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος είδε ξαφνικά τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα να του φέρνει την τούρτα γενεθλίων του.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 7 Ιουνίου μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συγκέντρωση πήγε για φαγητό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός καλού τους φίλου.

Κάποιοι νεαροί από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν, και του είπαν πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια έχει σε μεγάλη εκτίμηση και υποστηρίζει τον ΓΓ και το ΚΚΕ, και του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση-πρόκληση, και όχι απλά πήγε στο τραπέζι, αλλά πήγε και την τούρτα!

Όλοι στην παρέα γέλασαν με το σκηνικό, ενώ ο 26χρονος που είχε τα γενέθλια έμεινε… παγωτό, βλέποντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα να αφήνει περιχαρής την τούρτα στο τραπέζι, να χαιρετά το νεαρό και να του εύχεται.

Δείτε το τρομερό βίντεο

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis97pap

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σήμερα περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer και μίλησε με εργαζόμενους.

Στις 18.30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, και στις 20.00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας, στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις