Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: Το σαρδάμ στην Κεφαλονιά και η απορία για τα piercing

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: Το σαρδάμ στην Κεφαλονιά και η απορία για τα piercing

Ιδιαίτερα «φορτωμένο» είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του ανά την Ελλάδα, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στο TikTok νέο βίντεο από τα… backstage της επίσκεψης του στην Κεφαλονιά. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα ιστορικό σαρδάμ του Γεωργίου Παπανδρέου με τον Βόλο και τη Λάρισα εκφράζοντας την ελπίδα να μην κάνει και εκείνος ένα ανάλογο σαρδάμ, σε μια από τις περιοδείες του.

«Το θέμα είναι να μην κάνεις λάθος την πόλη που είναι να πας, έχει συμβεί σε άλλους ηγέτες. “Πόσο χαίρομαι που είμαι στην Καβάλα” και να είσαι στην Ξάνθη. Ελπίζω να μην το κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός αρχικά και πρόσθεσε για τον Γεώργιο Παπανδρέου: «Είχε πει “λαέ τη Λάρισας” και ήταν στον Βόλο ή το ανάποδο και μετά το διόθρωσε λέγοντας “λαέ της Λάρισας πού είσαι να δεις τη λαοθάλασσα στο Βόλο”».

Στην Κεφαλονιά, όπου όλοι γνωρίζουν για την κόντρα μεταξύ των Ληξουριοτών και των καταγόμενων από το Αργοστόλι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απέφυφε το λάθος: «Καθώς μιλούσα στο Ληξούρι, εν τη ρύμη του λόγου μου είπα ότι ήμουνα στο Αργοστόλι, μεγάλο λάθος. Το κατάλαβα και το διόρθωσα αμέσως», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Πρωθυπουργός συνομιλεί στο καράβι με νεαρή κοπέλα και τη ρωτά αν τα piercing της στη μύτη πονούν, ενώ συζήτησε και για τον ωροσκόπο του με μια μεγαλύτερη κυρία.

 

@kyriakosmitsotakis_ 14 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις