Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό «αντίο» στο TikTok

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό «αντίο» στο TikTok

Το τελευταίο του βίντεο στο TikTok πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας «δύο και σήμερα».

Στην αρχή του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου», ενώ υπενθύμισε πως «η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αύριο δεν επιτρέπεται καμία προεκλογική δράση».

Επίσης, στο βίντεο επισημαίνει πως «ήταν μία πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια» ενώ ελπίζει να μην κούρασε πολύ τους πολίτες.

«Έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο. Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω», υπογράμμισε.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό του να πάει να ψηφίσει την Κυριακή ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξει. «Η συμμετοχή σας δίνει δύναμη στη Δημοκρατία» ενώ ευχαρίστησε τους ακολούθους του για την επικοινωνία που ανέπτυξαν μέσα από το TikTok.

 

@kyriakosmitsotakis_ 2 και σήμερα 💪🏻 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις