Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό «αντίο» στο TikTok

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο του βίντεο στο TikTok πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας «δύο και σήμερα».

Στην αρχή του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου», ενώ υπενθύμισε πως «η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αύριο δεν επιτρέπεται καμία προεκλογική δράση».

Επίσης, στο βίντεο επισημαίνει πως «ήταν μία πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια» ενώ ελπίζει να μην κούρασε πολύ τους πολίτες.

«Έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο. Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω», υπογράμμισε.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στο κοινό του να πάει να ψηφίσει την Κυριακή ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξει. «Η συμμετοχή σας δίνει δύναμη στη Δημοκρατία» ενώ ευχαρίστησε τους ακολούθους του για την επικοινωνία που ανέπτυξαν μέσα από το TikTok.

 

@kyriakosmitsotakis_ 2 και σήμερα 💪🏻 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό
Το ΠΑΣΟΚ ζητά να αποσυρθεί το βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου: «Αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα»
Η Χαριλάου Τρικούπη αιτείται νέα επιστημονική και παιδαγωγική αξιολόγηση του εγχειριδίου, καταγγέλλοντας ότι το περιεχόμενου του δεν συνάδει με τον παιδαγωγικό και δημοκρατικό ρόλο του δημόσιου σχολείου
ΠΑΣΟΚ, γραφεία