Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: 21 Μαΐου επιλέγουμε η Ελλάδα να προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μπροστά

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: 21 Μαΐου επιλέγουμε η Ελλάδα να προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μπροστά

Στην κρισιμότητα που εκτιμά ότι έχουν για τη χώρα οι εκλογές της 21ης Μαΐου αναφέρθηκε γι’ άλλη μία φορά η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία περιόδευσε στις γειτονιές του Αμαρουσίου, συνομιλώντας με καταστηματάρχες, τη «ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», όπως σημείωσε σε βίντεο που ανέβασε στα social media. 

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου» – υπογραμμίζει η Νίκη Κεραμέως – «θα κρίνουν το πώς η Ελλάδα θα προχωρήσει στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα σταθερά, τολμηρά, μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, στον δρόμο που χαράξαμε μαζί από το 2019» και τονίζει ότι:

«Στον αγώνα αυτό, βρισκόμαστε κάθε μέρα μαζί σας στους δρόμους και στις γειτονιές του Βορείου Τομέα της Αθήνας. Και αν δεν έχουμε ήδη συναντηθεί σε κάποια συγκέντρωση ή σε κάποια γειτονιά, θα βρεθούμε κάπου σύντομα. Έτσι, έχουμε καθημερινά τη δυνατότητα να μιλήσουμε για όσα κάναμε αυτά τα 4 χρόνια στην Παιδεία, αλλά και για όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την τρίτη ηλικία.

Αποδεικνύουμε ότι, ναι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».

Εκλογές 2023 – Νίκη Κεραμέως: Η βάση της ελληνικής οικονομίας

«Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», επισημαίνει η Νίκη Κεραμέως και συνεχίζοντας διαβεβαιώνει ότι:

«Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία. Σταθήκαμε με αποφασιστικότητα δίπλα στη μικρομεσαία επιχείρηση στην υγειονομική κρίση και σώσαμε εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Προχωρήσαμε σε 50 μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αφαιρώντας βάρη που ξεπερνούν τα 7 δισ. ευρώ. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί πολιτική σταθερότητα, να διασφαλίσει όσα πετύχαμε, να επιταχύνει τη θετική πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Από την πρώτη ημέρα, η κυβέρνησή μας στάθηκε δίπλα στους συνταξιούχους που την περίοδο της κρίσης είδαν τους κόπους μιας ζωής να κινδυνεύουν. Προστατεύσαμε άμεσα το διαθέσιμο εισόδημά τους, ενώ καταφέραμε να αυξήσουμε τις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Μειώσαμε τον χρόνο απονομής σύνταξης από 18 μήνες σε 60 ημέρες, στηρίξαμε τους ανασφάλιστους υπερήλικες. Στόχος μας, να είναι ασφαλείς, να ζουν καλά, να χαμογελούν!», καταλήγει η υπουργός Παιδείας και υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις