Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο Θάνος Τζήμερος αποχωρεί από την πολιτική μετά τα αποτελέσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος, μετά τα αποτελέσματα των βολευτικών εκλογών 2023, τόνιζοντας σε σχετική δήλωση του ότι «κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν».

«Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ’ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά», αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του.

Όπως γνωστοποιεί στη συνέχεια: «Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8