Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Παραίτηση Κατρούγκαλου: Έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης», λέει ο Σκέρτσος

Εκλογές 2023 – Παραίτηση Κατρούγκαλου: Έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης», λέει ο Σκέρτσος

Την παραίτηση – ή αποπομπή – του Γιώργου Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε σκωπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Γιατί παραίτηση ή αποπομπή; Γιατί ο μεν κύριος Κατρούγκαλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι αποσύρεται, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημείωνε πως «όποιος παρεκκλίνει… είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πάντως ο κ. Κατρούγκαλος απλώς ήταν «μαρτυριάρης» κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να «πιαστεί στα πράσα».

«Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», κατέληγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου:

«Το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ. Έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης». Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις