Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα του: Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις επιθέσεις από αγνώστους στα εκλογικά κέντρα του κόμματος στη Νεάπολη και την Κόρινθο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «χθες το βράδυ άγνωστοι επιτέθηκαν και έκαψαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νεάπολη της Νίκαιας. Πριν λίγες μέρες στην Κόρινθο τοποθέτησαν κρεμάλες στο εκλογικό μας κέντρο.

SYRIZA SYRIZA

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν. Δεν τα κατάφεραν ούτε στις πιο δύσκολες εποχές. Δεν θα τα καταφέρουν ούτε τώρα.
Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη από όλα τα κόμματα απέναντι σε αυτές τις φασιστικές ενέργειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας: Κατώτατος μισθός 1000 ευρώ το 2027, καταργείται το τέλος επιτηδεύματος και οι πανελλήνιες - Live η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη
«Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί ότι το 2019 ζούσε καλύτερα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας «χαμένη» την επταετία διακυβέρνησης της ΝΔ
Αλέξης Τσίπρας
67