Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: Τήρησε την παράδοση του πατέρα του στην Κρήτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη, όπου και πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα Κυριακή (7.11.2021), στα πλαίσια της καμπάνιας του ενόψει των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε μια πρώτη στάση στα Μάλια – που παραδοσιακά ήταν η πρώτη στάση και του Ανδρέα Παπανδρέου – με αρκετό κόσμο να τον υποδέχεται για να τον χαιρετήσει. 

Ο ίδιος δήλωσε πως αυτό που επιχειρείται στο ΚΙΝΑΛ είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία «για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας».

papandreou kriti neakriti

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη, από την οποία αντλεί, όπως είπε, δύναμη, σημειώνοντας ότι το στοίχημα που έχει τεθεί είναι «ξανά η παράταξη να εκφράσει τον πόθο του ελληνικού λαού για πρόοδο, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και κοινωνική ισότητα».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, είναι ο Άγιος Νικόλαος, όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στην Ιεράπετρα.

papandreou kriti neakriti

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: neakriti.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
119
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51